FairTrade Designers på Danish Crafts KUR08 den 15 januar !

pilfsblog.jpg

FairTrade Designers er blandt oplægsholderne på Danish Crafts KUR 08, som foregår d. 15. januar på Fabrikken for Kunst og Design på Sundholmsvej 46 på Amager. Læs mere her.

KUR 08 vil vi fortælle om vores pilotprojekt i Kina, hvor vi samarbejder med den danskejede virksomhed Threads of Yunnan og de kinesiske kvinder fra minoritetsgrupperne i Yunnans bjerge. I september ’07 besøgte vi bjerglandsbyerne og Kunming, hovedbyen i Yunnan-provinsen. Vi holdt workshops med kvinderne og arbejdede med designprocessen både herhjemme og i landsbyerne.

KUR 08 vil vi fortælle om de forsøg og eksperimenter, vi lavede sammen, og det potentiale vi ser i fair trade-samarbejdet og produktionsformen.

 

 

About FairTrade Designers

FairTrade Designers er en bevægelse, et forum, et hjertebarn, et samarbejde, en vision. Grundlæggende handler om at bruge de danske designtraditioner og innovationsprocesser til at skabe bæredygtige udviklingsprocesser blandt den 3. verdens kunsthåndværkere, og på den måde bruge designfaget som social løftestang. Alt hvad vi skriver under navnet The Fair Trade Designers har at gøre med projektet på et overordnet plan og giver udtryk for de grundholdninger, der har bragt stifterne Fair Trade Designers - Henriette Melchiorsen, Liselotte Risell og Pil Bredahl - sammen om arbejdet. Men vi skriver også hver især under vores eget i blogindlæg og kommentarer. Her kommer vores personlige blikke, hjerner, tankegange, holdninger og inspirationskilder til udtryk. Og her er vi ikke altid enige. Vi har dog altid det samme overordnede mål for øje: at bruge vores faglighed og designhåndværk til at gøre verden til et lidt bedre sted at være. Indimellem giver vi også vores egne holdninger til kende i blogindlæg og kommentarer - og der er vi ikke altid enige. Når vi skriver selv, skriver vi under vores egne brugernavne.

One comment

  1. Pingback: efterKURbad08 « FairTrade Designers

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: