efterKURbad08

kurblogpresse.jpgFairTrade Designers holdt 30 min. oplæg på Danish Crafts Kur08, som blev holdt d. 15. jan. på Fabrikken for Kunst og Design. Vi havde en rigtig god oplevelse, fik positive responds, og mange nye spændende kontakter. På mandag tager vi på besøg på Kolding Designskole, hvor vi især ser frem til at møde Mads Kjær, Co-founder af MyC4. MyC4 vil have os til at investere i en bedre verden. De siger, vi kan udrydde fattigdom på 7 år. HVIS vi vil. Og at værktøjet til at forandre verden, er ved at investere i udvikling af verdens fattigeste menneskers forretning.

2 comments

  1. Spændende vision – at kunne udrydde fattigdom på 7 år ved viljens (og selvfølgelig også investeringens) kraft. Det lyder da somom det er det helt rigtige selskab for jer som opfølgning på KURbadet :-)

  2. Ja det var klart spændende, Mads Kjær er bla. inspireret af Muhammad Younus fra Bangladesh. For 30 år siden stiftede han Grammeen Bank med det formål at fremme økonomisk og social fremgang i ulandene via små lån – de såkaldte mikrolån. I dag har banken, hvis idemand i 2006 fik Nobels Fredspris, udlånt 30 milliarder kr.
    Nu gør Mads Kjær noget ligende i Afrika som virkelig er et land der har brug for det, hatten af for det projekt !

    Kolling Design Skole bød også på en meget spændende forskningsafdeling, som vi håber på at få et eller andet samarbejde op at kører med. Alt ialt en rigtig givtig dag.
    Med fin tid til “møde” på tog turen ;0)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: