FairTrade Designers og DIPP i Ghana

FairTrade Designers har været i Ghana igen.

blog-11

FairTrade designers var i Accra for DIPP, for at lave en workshop for lokale træ kunthåndværkere, med henblik på samarbejde. Workshoppen skulle give de Ghanesiske træproducenter bedre indblik i det danske marked, den danske forbruger og kvalitet. Give inspiration til nye produkter målrettet det skandinaviske marked og derved øge mulighederne for mere eksport. Projektet er et samarbejde med DIPP, The Danish Import Program, som hører under Udenrigsministeriet. DIPP rådgiver danske virksomheder i import fra udviklingslandene, det er en integreret del af Dansk Erhverv og er finansieret af Danida.

blog-trc3a6skc3a6rer

Vi var efterfølgende rundt i Accra på besøg hos nogle af de forskellige deltagere på workshoppen, for at få indblik i deres produktions størrelser og metoder.
blog-51

Workshoppen var arrangeret i samarbejde med ATAG, Aid to Artisans Ghana. Her står Henriette og Margrete Stage fra DIPP sammen med personalet fra Atag foran deres kontor i Accra.

blog-atag1

Nu er vi hjemme igen efter en meget berigende og spændende tur. Næste fase er designudvikling af et produkt, som så skal produceres i Accra og efterfølgende sælges på det danske marked.

One comment

  1. Just passing by.Btw, your website have great content!

    _________________________________
    Making Money $150 An Hour

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: