Bloggen

– hvorfor og hvordan

Et af de vigtigste principper i Fair Trade-bevægelsen er princippet om at dele viden og erfaringer. Derfor har vi valgt at lave en blog i stedet for en traditionel hjemmeside. Det betyder, at alle kan kommentere på det, vi skriver – og vi således sammen kan diskutere Fair Trade og udvikle mulighederne for at skabe en fælles bæredygtig designbevægelse, der kan være med til at sætte Fair Trade på dagsordenen.

I indlæggene på bloggens forside skriver vi om vidt forskellige ting, vi overvejer, lader os inspirere af, diskuterer indbyrdes og arbejder med lige nu. Nogle gange er vi uenige og hvert indlæg står for den enkelte skribents egen regning – og det vil være spændende at høre, hvad I derude mener om de forskellige spørgsmål vi rejser eller dele jeres erfaringer, så vi kan blive klogere.

Bloggens sider er mere officielle udmeldinger om projektet, som vi alle tre står bag. Her vil det også være dejligt med kommentarer, gode ideer og forslag til forbedringer, så vi hele tiden kan styrke projektet.

Og hvis du af en eller anden grund ikke føler dig så tryg ved at skrive i bloggens kommentarfelter, hvor alle kan se, hvad du skriver – er du også meget velkommen til at sende os en mail i stedet. Det vigtigste er, at du giver din mening til kende – hvordan du gør det, kommer an på, hvad der passer dig bedst.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s