THE DESIGNERS

FairTrade Designers er etableret i 2007 af Pil Bredahl, Henriette Melchiorsen og Liselotte Risell. Alle tre er uddannet møbel- og produktdesignere fra Danmarks Designskole og har hver især designet produkter til det internationale massemarked og deltaget på eksperimenterende designudstillinger i ind- og udland.

Vi er gået sammen i et inspirerende samarbejde, som vi selv kalder et fællesskab, et forum og et hjertebarn. Et samarbejde der grundlæggende handler om at bruge danske designtraditioner til at skabe version 2.0 af bæredygtigt design.

Pil Bredahl

Henriette Melchiorsen

Liselotte Risell

gruppehairblog.jpg

4 comments

 1. Pingback: HOMEmade in China « Nadjas Reflexioner

 2. Hej FairTrade Designers
  Jeg synes jeres tiltage er meget spændende og i fin tråd med vores koncept. I dag åbnede vi dørene til http://www.designmaid.com som er en markedsplads for designere og kunsthåndværkere på Internettet.
  vi tilbyder at markedsføre og sælge designernes og kunsthåndværkernes produkter, så de kan koncentrere sig om den kreative proces, ikke kun i fritiden. Vi har skabt http://www.designmaid.dk for at de kan leve af at være designere og kunsthåndværkere. Klik ind og se vores koncept. Jeg tror vi fælles kan få en masse god energi ud af et samarbejde.

  Hilsen Caroline

 3. Hey. Vil lige gi’ jer et skulderklap for det fede koncept I arbejde ud fra! Jeg synes det er nogle rigitg lækre produkter I udvikler, og håber I har stor succes. Jeg har lavet et indlæg på http://fairtradeguiden.dk omkring jeres koncept og ideer, for I fortjener mere exponering. Se indslaget på http://fairtradeguiden.dk/fair-trade-design/
  Keep Fairtrading :-)
  Thomas

 4. It’s difficult to find educated people in this particular subject, but you sound like you know what you’re
  talking about! Thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s