PROJECTS

pilblacklongblog.jpg

HOMEmade in China

Vi har samarbejdet med Fair Trade virksomheden Threads of Yunnan i det sydlige Kina, hvor vi som del af vores pilotprojekt ‘HOMEmade in China’ har blandet design med traditionel kinesisk broderier. Først i to varianter af den broderede pyntepude.

Læs om vores erfaringer fra Kina-projektet her/Pilotprojekt: Kina

Projects in Ghana

HANDmade in Ghana

FairTrade Designers are working on several project in Ghana. Our first visit to the country was in September ’08, where we went on a research and workshop trip to North Ghana together with Globe Trade, a small Danish non-profit company, dealing with Fair Trade Bolga baskets among other things.

At the same time FTD was contacted by DIPP; Direct Import Promotion Program and we started a co-operation. This project included a workshop in Accra, visits to wood producers,  FTD designing wood bowls and starting a production of limited editions of bowls carved in sustainable FSC certified wood from the Ghanaian rain-forest, now part of CC 14, Danish Crafts Collection.

To learn more about our projects in Ghana, press here.

 

7 comments

 1. Nina Faartoft

  Inden jeg kiggede på jeres blog, så jeg et program på DR2, Når bundlinjen bløder, hvor det blev sagt om et par sko: “Det er vel ikke Made in China?” som om det i sig selv var et anti-kvalitets-stempel at være lavet i Kina. Jeres projekt er beundringsværdigt, fordi I insisterer på, at ovenstående udsagn er falsk, eller i hvert fald bør afprøves.

  Mens jeg læste ovenstående tekst, kom jeg til at læse ordet “forhandlingssituation” som “forVandlingssituation”. Og det er jo egentlig det jeres projekt handler om – et ønske om at forvandle, eller i hvert fald, skridt for skridt, at forandre.

 2. henriette

  FED – forVekslings – forvandling ting du fik til at ske der.
  Fo JA – vi håber vi kan være med til udvikle og dermed forvandle bare lidt af deres virkeligehed.
  Tak for ord og tanker
  hilsen Henriette

 3. Pingback: Projektet « FairTrade Designers

 4. Pingback: HOMEmade in China « Nadjas Reflexioner

 5. Pingback: WORM5 « FairTrade Designers

 6. Hej! Hvor er det fantastisk dejligt at læse om jeres projekter og at se folk fra designbranchen tage kampen op med fair trade og bæredygtighed! TAK for det i gør for verden!

  Jeg ved ikke om I kender TheFairPages.com ? Det er et søgeindex hvor virksomheder, projekter og forbrugere kan oprette deres profil og det er så op til forbrugerne at “ranke” virksomhederne og produkterne og skabe dialog om emnet. Jeres “firma” ville passe perfekt! Jeg tror på at det er et samspil mellem firmaer som jeres og os forbrugere der vil være med til at skabe forandring.

  VH
  Kristine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s