Liselotte Risell

Liselotte Risell er også møbel- og produkt designer fra Danmarks Designskole. Har siden arbejdet med foto, indretning og grafik. Designer i blandt andre Tv programmet “Helt Solgt”, produceret for Tv2. Sideløbende lavet eksperimenterende one off’s design projekter, udstillet i ind og udland.

   

lampe.jpg     

             

            

3 comments

  1. Marianne Eriksen

    Hej Liselotte,

    Jeg arbejder netop nu sammen med bl.a Pernille Vea på et te-projekt i Kina. Måske du allerede kender lidt til det..Vi arbejder bl.a også sammen med Bitten.
    Måske husker du også mig fra Designskolen – eller
    fra Rigshospitalet marts 1996, hvor vi fik Sne og Sally ( husker jeg rigtigt?) samtidigt (-:
    Nå, men vi skal også en tur til Yunnan, ligesom jer,- og så tænkte jeg, om du evt havde nogle gode råd – ganske kort – til en beklædningsdesigner, som besøger det folk, dér?
    Jeg spørger dig meget bredt.. Jeg har læst jeres hjemmeside+ meget mere, men hvis du ex har et godt link, kunne det ex være en god hjælp.
    Bedste hilsener fra
    Marianne

  2. Pingback: Fair Trade Designers |

  3. Rikke Ruff

    Det er ganske enkelt imponerende, det broderiprojekt I har genneført med de kineiske kvinder. Fantastisk flot arbejde – både de nytænkende broderier der er inkluderet i de traditionelle farvestrålende kinesiske motiver – men osse Jeres entusiasme med dette 100% genneførte håndværk, helt fra det vævede stof til den håndbroderede innovative sofapude. Beundringsværdigt… jeg faldt helt i svime over alle puderne på Christiania´s julemarked i går… held og lykke med det videre projekt. Vinterhilsner fra Rikke Ruff, brodeuse.

Leave a comment